Vem är jag?


Jag heter Caroline och har jobbat med smycken i över 12år. Det började med att jag fick vetskapen om att man kunde göra sina egna smycken. Jag tog reda på vad som behövdes så som material och instruktioner till hur man skulle börja. Jag köpte mig böcker om ämnet och studerade på egen hand metaller och deras reaktioner i just smyckesbranchen. Jag gick ut i olika butiker och studerade smycken där, allt från masstillverkade till exlusiva smycken. Internet var en bra informations källa inom det ämnet.

Det började självklart på en basic nivå som det gör med allt annat men med träning så växte jag enormt och är där jag är idag. Nu skapar jag från mina egna designer och idéer.

Jag bestämde mig för att starta en sida som denna till slut. Nu har jag haft min hemsida i många och det är så roligt att få dela med mig utav det jag har tillverkat och designat.
Eftersom jag har utbildning inom webdesign så gick det väldigt lätt att starta upp sidan. Det var nog det roligaste och bästa jag har gjort! Att få skapa sin egen hemsida som sedan ska visa det jag har tillverkat.

Efter många år som hobbyverksamet så hände det. Sommaren 2012 bestämde jag mig för att starta företag och fick godkänt för F-skatt. Det var en mycket rolig tid och lärorikt. Augusti 2015 så bestämde jag mig för att endast driva det som hobbyverksamhet i fortsättningen. Detta beslut tog jag mest på grund av att de små intekterna i företaget endast gick till materialkostnader men också för sjukdom i familjen.

about me